Sci-fi, fantasy, vámpíros, humoros, kalandos, illusztrált...                       

MEZTELEN ÜGYNÖK szórakoztató folyóirat a könnyű, fantasztikus novellák kedvelőinek...

Honlap-menü


Statisztika


Keresés


Reklámok



Üdvözöllek, Vendég · RSS 2024.Ápr.28, 15:15

Nyitólap » 2011 » Június » 18

Tutajos Matula bácsi kunyhójában bekapcsolná a laptopját, és bejelölné a berek vadvilágát a Facebookon ismerősként. Matula bácsi szerverközpontot üzemeltetne a nádkunyhóban, belepöffentene a csibukba, és megadná a srácnak a torrentezős jelszavát. Robinson, aki szintén lájkolná a vizi életmódot, a világ egy másik sarkában erőszakot tenne Pénteken, és ezt webkamerával tolná fel valamelyik videómegosztóra. Mátyás király fórumot nyitna az ízületi betegségéről, Búvár Kund pedig búvártanfolyamos weblapot készítene ingyen, az eOldalon.
Ebbe a mi világunkba belecsöppenve valójában mindegyik megbolondulna, mert nem lennének felkészülve erre az információs sokkra. Valahányszor trükkös akciófilmet nézek a filmszínházban, vagy épp az Avatárt három dében, eljátszok a gondolattal, hogy hányadik perc után vinnék ki epileptikus rohamtól rángatózó, szerencsétlen ősünket, aki ... Tovább »
Kategória: kraki (alias Andy Baron) blogja | Megtekintések száma: 811 | Hozzáadta: kraki | Dátum: 2011.Jún.18 | Hozzászólások (13)

Copyright Andy Baron © 2024