Sci-fi, fantasy, vámpíros, humoros, kalandos, illusztrált...                       

MEZTELEN ÜGYNÖK szórakoztató folyóirat a könnyű, fantasztikus novellák kedvelőinek...

     
Honlap-menü


Statisztika


Keresés


ReklámokAz Ön belépési neve Vendég · Csoport "Vendégek"Üdvözöllek, Vendég · RSS 2020.Már.30, 19:02

Itt az idő, hogy felidézzük (Andy és Zora fényképeivel) a MÜ mini tali emlékeit. Azért mini, mert kevesen voltunk, de legalább nem léptünk egymás lábára :)

Profundis kastélya, vagy hachiendája, avagy remetelakja...


Este eme filagórián tartottuk az írói eszmefuttatásokat, de igazából jó nagyok enni ültünk ki...


A házigazda kutyája, akiről már novella is született. Értelmes eb, aki nem keveredett a városi népséggel... (Szerk.megjegyzés 2012 decemberben: sajnos azóta ő már nincs közöttünk, Profu nagyon megsiratta...)


Mi más igazolhatná a téridő önmagába való visszagörbülését, ha nem az, hogy errefelé a macskák a madáretetőben töltik a napjukat. Sajnos, amikor elrepült, pont akkor merült le a fényképező aksija...Napközben ide (a vadászterembe) húzódtunk be az augusztusi hőség elől...De Profundis Clamavi, amint meglepődik a fotós bátorságán...


A munkasarokban költői rendetlenség:


Össze kell állítani a rádiós felszerelést!
(Ja, az asztalon különféle alkoholos üvegek, ezeket csak nézegettük, hozzájuk sem nyúltunk...)Ndy gyorsan megnéz valamit az ebúk rájderén:


Az írótalálkozón mindenki beszélt, vagy olvasott. De csak azért olvasott, hogy utána beszélhessen róla...


Lent a szuterénben rendezkedett be a konferencia ifjúsági tagozata:Zina, a szerkesztőségi kutya nagyon elálmosodott az emberek megállás nélküli süketelésétől......de aztán kiment, hogy Buksival végre értelmesen töltse az időt:Zora lefotózott egy tükröződő szellemet is, aki szintén fényképezővel volt felszerelkezve:Andy Baron - aki viszonylag rövid rádiós múltat tudhat maga mögött - megbirkózott a technika ördögével (fojtogató élmény volt):És eztán már mehetett a munka:


Ide visszajövünk, írótársak!A nagy ház ajtaja már zárva, de tényleg bármikor visszatérhetünk!
Copyright Andy Baron © 2020